Gå direkt till innehållet

Etätapaaminen: Mikä suolistosyöpäpotilasta mietityttää?

Osallistu omalta kotisohvaltasi etätapaamiseen 28.4.2020 klo 14–15!

Syöpään sairastuminen vaikuttaa elämään kokonaisvaltaisesti. Itse sairauden hoito on Suomessa korkeatasoista, mutta riittävään potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaiseen huomiointiin pystytään harvoin. Jotkut asiat kuten hoitojen jälkiseuraamukset ja haitat, tulevat vastaan vasta hoitoprosessin jälkeen.

Etätapaamisessa käydään läpi asioita, jotka tyypillisesti mietityttävät suolistosyöpäpotilaita. Osa käsiteltävistä asioista kuten vaihtoehtohoidot, potilaan oikeudet ja potilaan oikeus hoitotarvikeisiin kuitenkin koskevat muitakin syöpäpotilaita, joten muutakin syöpää sairastavat henkilöt ovat tervetulleita tapaamiseen.

Aiheesta on alustamassa Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Jenni Tamminen. Alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksillä ja keskustelulle.

Tilaisuudessa ei anneta henkilökohtaista neuvontaa vaan yleistason tietoa ja ohjataan luotettavien tietolähteiden pariin.

Etätapaaminen toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus. Tapaamiseen voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki, jonka kautta etätapaamiseen pääsee liittymään. Jokainen osallistuja saa etukäteen osallistumisohjeet Teamsiin liittymisestä ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen yhdessä tapahtuman järjestäjien kanssa. Etätapaamisessa tulee olemaan paikalla kolme syöpäjärjestöjen työntekijää, jotka opastavat tekniikan kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan perjantaihin 24.4. mennessä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajalle Marja Sarvelle p. 044 730 3305, marja.sarvi@essy.fi

Tapahtuman järjestävät Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry ja Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)