Gå direkt till innehållet

Lahti: Sydän sykkyrällä, keho kiemuroilla -avokurssi


Kurssi on tarkoitettu työikäisille syöpään sairastuneille, joiden hoidot ovat loppumassa tai päättyneet sekä niille, joiden hoidot ovat pitkäaikaisia.

Kokoontumiset ovat tiistaisin 12.4., 19.4., 26.4., 3.5., 10.5. ja 17.5.2022 klo 15-17:30.
Paikkana on Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tilat Lahdessa, Hämeenkatu 7 A 6.

Huomasitko, että syöpä hoitoineen pisti miettimään monenlaisia asioita; ehkä olet pohtinut elämäsi osa-alueita, kuten omaa identiteettiäsi, roolejasi, läheissuhteitasi, ajankäyttöäsi, elämän hektisyyttä ja/tai työelämää. Olet saattanut miettiä, voisitko ohjata elämääsi nyt sellaiseen suuntaan, jossa voit itse paremmin. Kuormittavien aikojen myötä, olet todennäköisesti huomannut kuormaa ja stressiä myös kehossasi.
Kurssin tavoitteena on, että saat tietoa eri keinoihin, käytännön vinkkejä ja löydät mahdollisuuden palautua. Tiedon lisäksi tähän kurssiin sisällytetään myös kehollisia rauhoittumisen, rentoutumisen ja liikkeen keinoja sekä virkistystä ja hemmottelua. Tapaamisissa voit myös jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Kurssin ohjaajina toimivat neuvontahoitaja Iita Eskelinen ja eri alojen asiantuntijat.
Hae kurssille täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake. Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana!
Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Sydän sykkyrällä, keho kiemuroilla -avokurssille (Webropol)(öppnas i ett nytt fönster)

Mikäli käytät tulostettavaa hakemuslomaketta, johon pääset tästä linkistä Tulostettava hakemuslomake STEA-kurssille, postita se ennen hakuajan umpeutumista osoitteeseen: Etelä-Suomen Syöpäyhdistys / Iita Eskelinen, Hämeenkatu 7 A 6, 15110 Lahti.

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemusten/haastattelujen perusteella. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton.
Lisätietoja kurssista: Neuvontahoitaja Iita Eskelinen p. 044 730 3308 tai iita.eskelinen(at)essy.fi

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)