Gå direkt till innehållet

Verkossa: Vertaistukiryhmä pitkäaikaista syöpää sairastaville

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä on maksuton.

Ryhmä järjestetään maanantaisin klo 13–14:30 seuraavasti:

Etätapaamisina Teams-yhteydellä
17.1. 14.2. ja 25.4.2022

ja

Kasvokkain tapaamisina Essyn Helsingin tiloissa osoitteessa Itämerenkatu 5 A, 6. krs, 00180 Helsinki
14.3. ja 23.5.2022

Ryhmän vetäjinä toimivat neuvontahoitajat Kirsi Roos ja Satu Forsström. Voit osallistua kaikkiin tai vaikka vain yhteen tapaamiseen oman tilanteesi mukaan.

Ilmoittautuminen tapaamiskertaa edeltävään perjantaihin mennessä Satu Forsströmille p. 050 408 8420, satu.forsstrom(at)essy.fi tai Kirsi Roosille p. 044 730 3303, kirsi.roos(at)essy.fi

Etätapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)