Gå direkt till innehållet

Webinaari: Positiivisen psykologian ilta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan positiivisen psykologian webinaariimme, jossa alustavat positiivisen psykologian asiantuntijat Mia Kuusisto ja Sanna Tiensuu-Piirainen.

Oletko pohtinut, mikä merkitys mielellä ja mielen hyvinvoinnilla on kun sairastaa?
Positiivisilla tunteilla on kiistaton yhteys ihmisen hyvinvointiin, motivaatioon ja jaksamiseen. Vahvuuksien huomaaminen ja niiden ruokkiminen rakentaa hyvinvointia.

Ilta on tarkoitettu vuorovaikutukselliseksi turvalliseksi tilaksi, jossa on alustusten jälkeen tilaa myös yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille.

Ilmoittautuminen osallistumislinkin lähettämistä varten: Ilmoittautuminen positiivisen psykologian iltaan

 

Illan alustajat: 

Mia Kuusisto – sairaanhoitaja ja positiivisen psykologian valmentaja

Mialla on yli 30 vuoden kokemus hoitotyöstä ja vuonna 2023 hän valmistui myös sairaanhoitajaksi. Vuonna 2018 hän on on käynyt Joyllan Positive Psychology Practioner -koulutuksen ja valmentanut ja luennoinut aiheesta satoja kertoja. Mia on myös vuoden 2022 Queen Silvia Nursing Award -voittaja ideallaan ”Tunnetyöpajat positiivisen psykologian avulla” muistisairaille. Mialla on myös yritys, jossa hän myy tunnekortteja sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluita yksityishenkilöille ja organisaatioille. Mian työpaikka on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksessä, jossa hän on mukana monipuolisesti kuntouttavassa toiminnassa.

Sanna Tiensuu-Piirainen – KTM, Certified Business Coach ja positiivisen psykologian asiantuntija

Rintasyövän sairastanut Sanna Tiensuu-Piirainen tutustui positiiviseen psykologiaan syöpähoitojen aikaan. Sanna on intohimoinen uuden oppija, joka uskoo positiivisen ajattelun voimaan. Hän tavoittelee ja tukee muita kukoistavaan ja kokonaisvaltaiseen (työ)elämään syövän jälkeen. Työn ohella Sanna täydentää coaching-osaamistaan ja opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Sanna on Rintasyöpäyhdistyksen hallituksessa ja koulutettu vertaistukija.

Ilta toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen kanssa.

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)