Gå direkt till innehållet

Etätapaaminen gynekologista syöpää sairastaville

Osallistu ryhmään kotisohvaltasi!

Etätapaaminen on suunnattu erilaisiin gynekologisiin syöpiin sairastuneille ja tai myös pidempään sairastaneille eri-ikäisille naisille.

Tapaaminen järjestetään torstaina 28.5. klo 16–17:30

Sairastuminen aiheuttaa muutoksen elämään. Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita. Samankaltaisia asioita ja vaiheita elämässään läpikäyvät voivat ehkä parhaiten ymmärtää toisiaan ja löytää erilaisia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen sekä tietoa uuteen elämäntilanteeseen hoitopolulla.

Etätapaaminen toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus. Tapaamiseen voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki, jonka kautta etätapaamiseen pääsee liittymään. Jokainen osallistuja saa etukäteen osallistumisohjeet Teamsiin liittymisestä ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen yhdessä ryhmän ohjaajan kanssa.
Teams on helppokäyttöinen alusta ja kokemukset sen toimivuudesta ovat olleet myönteisiä.

Ilmoittautumiset ryhmää ohjaavalle neuvontahoitaja Satu Forsströmille p. 050 408 8420, ma-pe klo 9 – 15 tai satu.forsstrom(at)essy.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)