Gå direkt till innehållet

EUPATI-webinaarin teemana Big data

Big data on sanaparina tuttu, mutta mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitetaan? Entä mitä on avoin tieto? Millaisia eettisiä kysymyksiä liittyy ihmistutkimuksista kertyvään dataan, ja minkälaisia mahdollisuuksia hoidon kehittämiseen ja tutkimukseen Big data tarjoaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin on tarjolla vastauksia EUPATI Suomen Big data -webinaarissa ke 17.11. klo 17-18. Aihepiiriin meidät tutustuttavat Datatieteen apulaisprofessori Leo Lahti Turun yliopistosta ja Systeemibiologian professori Sampsa Hautaniemi Helsingin yliopistosta.

Webinaarin ohjelma:

Leo Lahti: ”Miten terveysdata virtaa tietoaltaisiin ja miten siitä voidaan ammentaa tietoa?”
Sampsa Hautaniemi: ”Big data lääketieteessä – iso juttu vai (ison) tyhjän tynnyrin kolinaa?”

Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta.

Webinaari tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa kuukauden ajan. Webinaari on suunnattu erityisesti potilaille (sairausryhmään katsomatta) ja potilasjärjestöjen edustajille, mutta tilaisuus on avoin aivan kaikille. Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan! Saat osallistumislinkin suoraan Zoomista. Tarkistathan myös roskapostin, mikäli linkkiä ei heti näy.

Lisätietoja antaa Marketta Liljeström (info@fi.eupati.eu / 045-1046509). Suomen Syöpäpotilaat ry. koordinoi EUPATI Suomen toimintaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)