Gå direkt till innehållet

Etäliikuntatuokio: FasciaMethod

Tiesitkö, että säännöllisestä ja monipuolisesta liikunnasta on hyötyä niin syöpähoitojen aikana kuin niiden jälkeen? Tule liikkumaan yhdessä kanssamme!

FasciaMethod on kehonhuoltomenetelmä, joka parantaa suorituskykyä ja edistää hyvinvointia. Tunnilla tehdään kuntouttavasta näkökulmasta dynaamista liikkuvuusharjoittelua, liikehallinta- ja tasapainoharjoitteita sekä täsmävenytyksiä kireille lihaksille.

Liikuntatuokio järjestetään Teams-ohjelman välityksellä, ja se kestää vain neljäkymmentä minuuttia, joten liikunnan harrastamista saa lisättyä arkeen lähes huomaamatta – harjoittele kotiaskareiden välissä tai pidä töissä taukojumppa. Osallistuminen on maksutonta. Voit ottaa läheisesi mukaan liikkumaan. Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja klikkaa itsesi mukaan liikkumaan!

Tutustu Teams-ohjeisiin (pdf)

Osallistu tuokioon tästä linkistä

Saavuthan paikalle noin 5–10 minuuttia ennen tuokion alkamista, jotta ehdit testata yhteyksien toimivuuden.

FasciaMethod-tuokio järjestetään keskiviikosta 10.3. lähtien keskiviikkoisin klo 17.15–17.55. Huom! Keskiviikkona 14.4. ei tuokiota.

Tarjoamme myös muita maksuttomia ja ohjattuja etäliikuntatuokioita. Tarjolla on tuolijoogaa, lymfa-aineenvaihduntaa aktivoivaa lymfajumppaa sekä lihasvoimaharjoittelua vaihtuvin teemoin.

Lue lisää muista ohjatuista tuokioistamme ja tule mukaan!

Lisätietoja
Jenni Vaskelainen
Projektikoordinaattori
044 4515553, jenni.vaskelainen@lssy.fi

Marianne Himberg
Fysio- ja lymfaterapeutti
marianne.himberg@tyks.fi

Liikuntatuokiot toteuttaa yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Läntinen Syöpäkeskus ja Turun yliopistollinen keskussairaala.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)