Gå direkt till innehållet

Helsinki: Valokuvanäyttely Tässä hetkessä minä elän, avajaiset

Tervetuloa Sari Niemisen valokuvanäyttelyyn Galleria Kajavaan 2.-31.3.2023.

Näyttelyn avajaiset perjantaina 3.3. klo 16-18. Avajaisissa paikalla valokuvaaja Sari Nieminen sekä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n edustajat. Lämpimästi tervetuloa!

Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ryn jäsenet osallistuivat kuvausprojektiin, jossa kuvattiin heidän alastonta keskivartaloaan. Kaikki kuvattavat ovat rintasyövän sairastaneita.

”Naisena on vaikea hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Haluan kuvata valokuvilla, että on hyvä ja kaunis olla sellaisenaan. Minulla itsellä on leikattu rintasyöpä vuonna 2014 joulukuussa, levinneisyys todettu 2018.

Alastomuus itsessään kiehtoo, olemme kaikki erilaisia kooltamme ja muodoiltamme. Haluan kuvata ihmisen kauneutta omalla tavallaan ja näen kauneuden kaikenlaisina muotoina.

Tässä valokuvanäyttelyssä kuvaan lähinnä informatiivisesti ja formalistisesti keskivartaloalastomuutta. Ajatuksena tukea rintasyöpäpotilaita heidän kamppailussaan muuttuneen vartalon hyväksymisessä. Mallit ovat eri ikäisiä ja kokoisia ja osalla heistä on levinnyt rintasyöpä. ”
– Sari Nieminen

Galleria Kajava
Vallilan kirjasto
Päijänteentie 5
00550 Helsinki

Avoinna:
ma-to klo 9-20
pe klo 9-18
la klo 10-16

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)