Gå direkt till innehållet

HUOM! AIKA JA PAIKKA! Oulu: Avoin vertaistukiryhmä, Ainolan puisto, kahvila Kiikku

 

Olet sydämellisesti tervetullut viettämään keväistä iltaa kanssamme 23.5.2023 klo 16:30 – 18:00 Ainolan puistoon Kahvila Kiikkuun!

Ohjelmassa kuulumisten vaihtoa pienen iltapalan ja kahvittelun merkeissä.

Sään salliessa voimme jatkaa iltaa puistoillen.

Tapaamistamme odottaen,

                              Oulun vetut (Elina, Mirkka, Mira, Ritva ja Ritva)

Ryhmä on tarkoitettu kaikille rintasyöpään sairastuneille. Vertaistuki-illat ovat turvallisia ja luottamuksellisia tiloja jakaa kaikkia sairauden herättämiä tunteita ja kokemuksia yhdessä toisen saman kokeneen kanssa, joka voi ymmärtää kokemaasi syvemmin oman kokemuksensa kautta.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Toiminta toteutetaan Rintasyöpäyhdistyksen ja Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen yhteistyönä.

Vertaistukiryhmään osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Rintasyöpäyhdistyksessä. Osallistuminen ei edellytä myöskään pitkää sitoutumista, vaan ryhmässä voi käydä oman tarpeen mukaan niin usein, kuin se hyvältä tuntuu. Katsomatta ikään tai elämäntilanteeseen, toisella ihmisellä on oman rintasyöpään sairastumisen kokemuksen kautta mahdollisuus ymmärtää, kuulla, kuunnella ja kohdata Sinut samassa elämäntilanteessa. Voit tulla paikalle kuuntelemaan, kertomaan omaa tarinaasi ja voimaantumaan vertaistuesta.

Vertaistukiryhmissämme emme ota kantaa uskontoon, politiikkaan, vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin tai yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)