Gå direkt till innehållet

Inspiroiva omakuvamatka minuun, viikonloppukurssi

Kuvaten ja kirjoittaen tehdään yhteistä matkaa itseemme.
Kuka olen, mitä haluan, kenen silmin itseäni katson?

Tervetuloa valokuvaaja Leena Louhivaaran ohjaamalle kurssille. Leena on myös ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja Saa katsoa (öppnas i ett nytt fönster)valokuvakirjan ja -näyttelyn tekijä.

Kurssilla ei suoriteta eikä vertailla, kaikki tehdään vain itseä varten. Kuvia otetaan omalla kameralla tai älypuhelimella, erityistaitoja ei tarvita. Omaa elämäntarinaa kirjoittaen pääsemme lähemmäksi itseämme ja tätä päivää. Kurssilla tavoittelemme oman minäkuvan eheyttämistä rintasyöpäkokemuksen jälkeen.

Aika: pe 10. – su 12.9.2021
Paikka: Kulttuurikeskus Sofia, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki
Hinta: 90 e/hlö Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n jäsenille. Hinta sisältää ohjauksen sekä lounaan ja päiväkahvin la ja su, lisäksi pe iltapala sekä la päivällinen.

Ilmoittautumiset tällä lomakkella(öppnas i ett nytt fönster)

Majoitusvaraukset

Sofiassa voi myös yöpyä, varaukset reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Ilmoita varatessasi, että osallistut Rintasyöpäyhdistyksen kurssille.

Majoituksen hinta:

  • kahden hengen huoneessa 94,00 €/huone/vrk.
  • yhden hengen huoneessa 73,00 €/vrk

Aikaisempien kurssien palautetta:

”Ei ollut ajatuksia tullessa… Tuntui, että löysi itsensä uudelleen ja tunne siitä, että selviää vahvistui entisestään. On avoimempi vastaanottamaan uusia asioita”

”Eheyttävä, vahvistava, voimaannuttava, ymmärrystä antava kurssi.”

”Moni asia jäänyt käsittelemättä sairauden aikana, on vain porskuttanut eteenpäin. Nyt sai kuvien avulla kertoa omaa tarinaa ja tuli tunne, että eheytyy.”

Tule rohkeasti mukaan!

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)