Gå direkt till innehållet

Parikurssi ruoansulatuskanavan syöpää sairastaville PERUTTU!

Valitettavasti kurssi on peruttu vähäisten kuntoutuspäätösten vuoksi!

Kurssi on tarkoitettu ruoansulatuskanavan syöpää sairastaville sekä heidän puolisoilleen. Kurssin tavoitteena on, että kuntoutuja ja hänen puolisonsa saavat tukea sairauden aiheuttamassa muutostilanteessa. Kuntoutuksella pyritään myös vahvistamaan voimavaroja ja elämänhallintaa sekä tarjoamaan keinoja, joilla jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää sairaudesta huolimatta.

Kuntoutus toteutetaan ryhmäkuntoutuksena. Jokaisen kuntoutujan tarpeet ja tavoitteet pyritään huomioimaan myös yksilöllisesti.

Kurssi sisältää muun muassa monipuolista tekemistä, ryhmäkeskusteluja ja pienryhmätyöskentelyä sekä yksilöllisiä keskusteluja ja tapaamisia kuntoutusasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen Meri-Karinassa täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)