Gå direkt till innehållet

Perhekurssi syöpää sairastaville sekä heidän puolisoilleen ja lapsilleen

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa toinen vanhemmista on sairastunut syöpään ja perheessä on alaikäisiä lapsia. Kurssi on tarkoitettu perheille, jotka ovat kiinnostuneita käsittelemään kurssin teemoja, joita ovat muun muassa seuraavat teemat: perheen hyvinvointia edistävät tekijät, henkinen selviytyminen ja voimavarojen löytäminen sekä vanhemman vaikean sairauden vaikutus lapsen käyttäytymiseen.

Vanhempien osalta tavoitteena on tarjota vertaistukea sekä lisätietoa sairauden vaikutuksista perhedynamiikkaan ja auttaa vanhempia tunnistamaan omia voimavarojaan. Lasten ja nuorten osalta tavoitteena on tarjota vertaistukea ja onnistumisen kokemuksia sekä tarjota mahdollisuus perheiden yhdessäoloon sekä tunnetyöskentelyyn ja vanhemman sairauden käsittelyyn.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)