Gå direkt till innehållet

Roosa nauha -päivän erikoiskooste: Pysy liikkeellä!

Miten syöpää sairastavan tai sen sairastaneen kannattaa harrastaa liikuntaa? Miten liikunnasta voisi innostua ja miten sitä saisi harrastettua säännöllisesti?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksia etsii Roosa nauha -päivän kunniaksi korkeushyppääjä Heta Tuuri, joka haastattelee Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpätautien erikoislääkäri Salla Lempiäistä. Tunnin mittaisella Roosa nauha -päivän erikoiskoosteella syöpätautien fysioterapeutti Marianne Himberg antaa puolestaan ohjeet kotioloissa tehtävään lihasvoimaharjoitteluun sekä lymfa-aineenvaihduntaa aktivoiviin liikeharjoituksiin. Katso erikoiskooste ja ota vinkit talteen!

Erikoiskooste on katsottavissa perjantaista 9.10. alkaen Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen YouTube-kanavalla sekä yhdistyksen Facebook-sivulla.

Siirry yhdistyksen YouTube-kanavalle
Siirry yhdistyksen Facebook-sivulle

Ota tanssillinen haaste vastaan

Muistathan haasteemme! Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Läntinen Syöpäkeskus ovat haastaneet kaikki liikkuvuusharjoitteluun. Kerätkää yhteen työtiimi, kaveriporukka tai vaikkapa harrastejoukko, katsokaa haastevideomme, kuvatkaa oma versionne haasteesta ja jakakaa se yhdistyksemme Facebook-sivulle. Voitte osallistua myös kommentoimalla haastetta yhdistyksemme Facebook-sivulla.

Siirry katsomaan haastevideo
Siirry yhdistyksen Facebook-sivulle
Tutustu tanssin koreografiaohjeisiin (pdf)

Muistathan, että Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Turun kaupunki valaisevat Turun Kirjastosillan vaaleanpunaiseksi Roosa nauha -päivänä!

Lue lisää Kirjastosillan valaisusta

Lisätietoja
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Varainhankintakoordinaattori Kati Tilli
044 055 1571, kati.tilli@lssy.fi

Roosa nauha -päivän erikoiskoosteen ovat tehneet yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Läntinen Syöpäkeskus.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)