Gå direkt till innehållet

Suomen suurimmat joulumyyjäiset

Suomen suurimmat joulumyyjäiset täyttävät Turun Messukeskuksen! Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämistä suurmyyjäisistä on mahdollista hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy! Tervetuloa!

Myyntipaikat
Tervetuloa myyjäksi Suomen suurimpiin joulumyyjäisiin! Myyjäksi voi tulla yritys, seura tai yksityinen henkilö. Varaa myyntipaikkasi verkossa. Myyntipaikka on mahdollista varata myös puhelimitse numerosta 044 055 1571 (soitot arkisin). Myyntipaikkojen vuokraamisesta saatava tuotto käytetään Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen tuottamaan toimintaan syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Myyjäisissä on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi sisääntulon yhteydessä. Lue lisää koronapassin käytöstä Turun Messukeskuksen verkkosivulta. Tutustu myös muihin Turun Messukeskuksen turvallisuusohjeistuksiin.

Muuta

  • Myyjäisissä on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi sisäänpääsyn yhteydessä. Lue lisää koronapassin käytöstä Turun Messukeskuksen verkkosivulta. Tutustu myös muihin Turun Messukeskuksen turvallisuusohjeistuksiin.
  • Myyjäisiin on vapaa sisäänpääsy. Pysäköinti maksaa 6 euroa ja vaatesäilytys 2,5 euroa. Pysäköinti- ja vaatesäilytyksessä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Pysäköinnin voi ostaa ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupasta.
  • Varaathan mukaan riittävästi käteistä. Messukeskuksessa ei ole käteisautomaattia.
  • Messukeskukseen liikennöi myyjäispäivänä bussi numero 100. Bussi lähtee Turun keskustasta pysäkiltä T87 ja palaa Turun keskustan pysäkille T2. Katso aikataulu tästä. Bussi on maksullinen.
  • Nauti jouluinen lounasbuffet Messukeskuksen ravintolassa tai istahda kahvilaan kahvikupillisen äärelle.

Yhteystiedot
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys / joulumyyjäiset
044 055 1571

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)