Gå direkt till innehållet

Sykerö: infektioriskitön elokuvanäytös

Tervetuloa infektioriskittömään elokuvanäytökseen katsomaan suosittua Toy Story 4 -elokuvaa Turun Finnkinoon! Näytös alkaa klo 13.00. Ovet avautuvat klo 12.30. Sisäänkäynti tapahtuu Yliopistonkadun puolelta sisäpihalta. Elokuvanäytöstä ennen elokuvateatterin myyntipisteet ovat avoinna. Teatteri avautuu muulle yleisölle klo 13, joten on äärimmäisen tärkeää, että sykeröläiset ovat salissa jo tuolloin. Olethan siis ajoissa paikalla. Uloskäynti takapihan kautta.

Huomioithan, että ikärajoista voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi. Toy story 4 -elokuvan ikäraja on 7, mutta sitä voi siis aikuisen seurassa tulla katsomaan 4-vuotias lapsi.

Ilmoittautuminen Sykerön sähköpostiin sykero@lssy.fi(öppnas i ett nytt fönster) perjantaihin 27.8. mennessä. Muistattehan, että tapahtumiin osallistutaan vain terveinä, joten nuhanenät jäävät kotiin.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)