Gå direkt till innehållet

Sykerö: kansainvälinen lasten syövän päivä Kauppakeskus Myllyssä

Helmikuun 15. päivä on kansainvälinen lasten syövän päivä, jolloin Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykerö-kerho järjestää monenlaisia tapahtumia Turun alueella. Ostamalla Kultanauhan, virallisen lasten syöpien tunnuksen, tuet Sykerön toimintaa syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Sykerö viettää kansainvälistä lasten syövän päivää omalla tuolitapahtumalla Kauppakeskus Myllyssä (Myllykatu 1, Raisio) perjantaina 15.2. kello 17–20. Silloin Myllytorille asetellaan tuoleja, jotka kuvastavat kaikkia Tyksin hoitoalueella edeltävän vuoden aikana syöpään sairastuneita ja syöpäosastolla hoidossa olleita lapsia ja nuoria.

Tapahtumassa lastenorkesteri Dinoseriffit esiintyy tasatunnein: kello 17, 18 ja 19. Luvassa on lisäksi onnenpyörää, tietoa lasten syövistä ja niiden hoidosta, lipaskeräystä sekä Kultanauhan ja Sykerön omien tuotteiden myyntiä. Kultanauhan hinta on viisi euroa, ja tuotolla tuetaan paikallisen kerhon toimintaa. Paikalla ovat Sykerön lisäksi Team Rynkeby – God Morgon Turku sekä Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)