Gå direkt till innehållet

Sykerö: retki Muumimaailmaan

Muumilaakso avaa jälleen ovensa sykeröläisille ja syöpyköille! Laakso aukeaa muille asiakkaille klo 11, johon saakka infektioriskiläisten on turvallista seikkailla. Retki on perheille ilmainen. Kokoontuminen Muumimaailman alaportilla hyvissä ajoin ennen kymmentä, jotta aikaa jää leikkiin ja seikkailuun. Muumimaailman kahvila ja kauppa ovat avoinn klo 10.30 alkaen.

On tärkeää, että kaikki osallistuvat tapahtumaan täysin terveinä. Tapahtumassa on ehdottoman tärkeää noudattaa kahden metrin turvavälejä muiden perheiden ja Muumimaailman henkilökunnan välillä. Infektioriskissä olevat varmistavat osallistumisensa vielä lääkäriltä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sykero@lssy.fi viimeistään sunnuntaina 2.8. Kerro ilmoittautuessasi, kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu ja onko lapsellanne infektioriskiä. Kerro myös kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin.

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti. Varmistamme tapahtuman toteutumisen kaikille ilmoittautuneille vielä elokuun ensimmäisellä viikolla. Samalla lähetämme lisätietoja ja hygieniaohjeistuksia ilmoittautuneille. Pidämme auki myös mahdollisuuden tapahtuman rajaukseen niin, että tapahtuma toteutuu vain infektioriskissä oleville.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)