Gå direkt till innehållet

Takaisin elämään -keskusteluryhmä yli 60-vuotiaille PERUTTU! UUSI RYHMÄ ALOITTAA SYKSYLLÄ!

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi molempien Takaisin elämään -ryhmien kaikki kokoontumiset on peruutettu! Aloitamme syksyllä kaksi uutta keskusteluryhmää. Tutustu uuteen aikatauluun (yli 60-vuotiaille suunnattu ryhmä) ja ilmoittadu mukaan! Mukaan ryhmiin ovat tervetulleita niin kevään ryhmiin ilmoittautuneet kuin uudet aiheesta kiinnostuneet.

Millaista on ollut paluu tavalliseen elämään syöpähoitojen päättymisen jälkeen? Miten fyysinen ja henkinen toipuminen ovat sujuneet? Tule jakamaan kokemuksiasi keskusteluryhmään muiden saman kokeneiden sekä psykoterapeutti Florence Schmittin kanssa.

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole kotona asuvia lapsia. Ryhmä on myös suunnattu henkilöille, joiden syöpähoitojen päättymisestä on kulunut enintään noin puoli vuotta. Ryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuskessa keskiviikkona 4.3., 18.3., 1.4., 15.4. ja 29.4. klo 14.45–16.15.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään. Ryhmään otetaan 8–10 osallistujaa. Ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: vastaava hoitaja Teija Kemppainen, 02 265 7609 tai teija.kemppainen@lssy.fi.

Huom! Ryhmiä järjestetään kaksi. Toinen ryhmä on suunnattu alle 60-vuotiaille henkilöille, joilla on kotona asuvia lapsia ja joiden syöpähoitojen päättymisestä on kulunut enintään noin puoli vuotta. Ryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa samoina päivinä (4.3., 18.3., 1.4., 15.4. ja 29.4.) klo 17.00–18.30.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)