Gå direkt till innehållet

Tampere: Pirkanmaan alueen IkiDonnat

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Pirkanmaan alueen IkiDonnat-vertaistukiryhmään!

IkiDonnat on tarkoitettu levinnyttä tai uusiutunutta rintasyöpää sairastaville ja ryhmää ohjaavat samassa elämäntilanteessa elävät vertaistukihenkilömme.

Vertaistuki-illat ovat turvallisia ja luottamuksellisia tiloja jakaa kaikkia sairauden herättämiä tunteita ja kokemuksia yhdessä toisen saman kokeneen kanssa.

Torstaina 16.11. ryhmässä vierailee Rintasyöpäyhdistyksen sairaanhoitaja Tiina Huhtanen. Pieni alustus arjessa jaksamisesta ja vapaata keskustelua. 

Vertaistuki-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoa: tampere@europadonna.fi.

Vertaistukiryhmään osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Rintasyöpäyhdistyksessä. Osallistuminen ei edellytä myöskään pitkää sitoutumista, vaan ryhmässä voi käydä oman tarpeen mukaan niin usein, kuin se hyvältä tuntuu. Katsomatta ikään tai elämäntilanteeseen, toisella ihmisellä on oman rintasyöpään sairastumisen kokemuksen kautta mahdollisuus ymmärtää, kuulla, kuunnella ja kohdata Sinut samassa elämäntilanteessa. Voit tulla paikalle kuuntelemaan, kertomaan omaa tarinaasi ja voimaantumaan vertaistuesta.

Vertaistukiryhmissämme emme ota kantaa uskontoon, politiikkaan, vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin tai yksilöllisiin hoitosuunnitelmiin.

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)