Gå direkt till innehållet

Tunnetaitoryhmä 7–12-vuotiaille lapsille, joiden sisarus sairastaa syöpää

Tunnetaitoryhmä on tarkoitettu 7–12-vuotiaille lapsille, joiden sisarus sairastaa syöpää. Ryhmässä lapset oppivat muun muassa ymmärtämään ja tunnistamaan erilaisia tunteita sekä säätelemään ja ilmaisemaan niitä. Lapset myös oppivat ymmärtämään, että vaikeillakin tunteilla, kuten surulla, ahdistuksella ja pelolla, on oma tehtävänsä ja näihinkin tunteisiin voi vaikuttaa.

Ryhmässä lapset harjoittelevat tunteiden tunnistamista, säätelemistä, käsittelemistä, sietämistä, ilmaisemista ja omaa voimaantumista erilaisten harjoitusten avulla yhdessä koulutetun tunnetaito-ohjaajan kanssa. Ryhmässä lapset myös kohtaavat muita ikäisiään, joilla on samankaltainen kokemus perhettä kohdanneesta vakavasta sairaudesta.

Ryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa torstaisin 1.2.–21.3.2024 klo 17.00–18.30. Kokoontumisia on kahdeksan. Haku ryhmään päättyy 1.1.2024.

Lue lisää ryhmästä.
Täytä hakemuslomake verkossa.

Lisätiedot
Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja Pia Ilves
044 451 5655 tai pia.ilves@lssy.fi

Tunnetaitoryhmä järjestetään myös 4–6-vuotiaille lapsille ja 13–17-vuotiaille nuorille, joiden vanhempi sairastaa syöpää. Lue lisää näistä kahdesta ryhmästä täältä.

Lataa vuoden 2024 tunnetaitoryhmien esite (pdf)

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)