Gå direkt till innehållet

Uusien vapaaehtoisten koulutuspäivä Meri-Karinassa

Haluatko auttaa ja saada mielekästä tekemistä? Tule meille vapaaehtoiseksi! Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksessa saat hyvät perustiedot yhdistyksestämme ja vapaaehtoistyöstämme. Koulutus on tarkoitettu kaikille talkootekemisestä kiinnostuneille. Talkootöitämme ovat muun muassa Meri-Karinan pihatalkoot, kalustusjärjestelyt juhlia ja muita tilaisuuksia varten, lipaskeräys, liikenteenohjaus, järjestyksenvalvonta sekä keittiön avustavat tehtävät, kuten kahvinkeitto ja -tarjoilu, pöytien kattaminen ja siistiminen sekä tiskaus.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 28.8.2019 lähettämällä sähköpostia osoitteseen pia.ilves@lssy.fi tai soittamalla numeroon 02 265 7841. Ilmoitathan samalla ruokarajoitteesi. Osallistujat saavat ilmoittauduttuaan tarkemman ohjelman sähköpostitse.

Vapaaehtoistyöhön osallistuminen edellyttää sekä alkuhaastatteluun että peruskoulutukseen osallistumista. Alkuhaastattelun ajankohta sovitaan osallistujien kanssa henkilökohtaisesti. Haastattelu voidaan järjestää ennen koulutusta tai sen jälkeen.

Lue lisää:

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)