Gå direkt till innehållet

Verkossa: Ratkaisukeskeinen elämäntapavalmennusryhmä syöpäpotilaille

Valmennusryhmän aiheena on syöpäpotilaan hyvinvoinnin ja voimavarojen lisääminen.

Ryhmä kokoontuu kahtena perjantaina 12.3. ja 9.4.2021 klo 13–15:30 Teams-videopuhelusovelluksen avulla.

Ryhmävalmennuksessa perehdytään hyvinvoinnin eri osa-alueisiin ja voimavaroja lisääviin harjoituksiin. Tapaamisten aikana luodaan toimintasuunnitelma, jonka avulla päästään omiin tavoitteisiin. Valmennus perustuu siihen, että vastaukset löytyvät jokaiselta itseltään.

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi Valmentamossa. Ammatiltani olen psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen käynyt fysioterapeutti (www.fysiojalymfaterapia.fi) ja olen työskennellyt syöpäpotilaiden parissa vuodesta 2012. Ryhmävalmennus on osa Valmentamon opintojani ja se on sinulle ilmainen.

Ryhmään valitaan max. 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä ja sinulle ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla. Toivon sinun ilmoittautuessasi kertovan, miksi haluat mukaan ja minkälaiseen aihealueeseen haluaisit valmennusta.

Ilmoittaudu viimeistään 15.2.2021 lähettämällä vastauksesi terhi.fysioterapeutti@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

Terveisin, Terhi Pyykönen

 

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)