Gå direkt till innehållet

Verkossa: Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä

Verkossa Teamsilla toteutettava avokurssi syöpään sairastuneille naisille, joilla on alaikäisiä lapsia sekä joiden syövänhoidot ovat loppumaisillaan tai juuri päättyneet.
Keskiviikkoisin klo 16-17:30 seuraavasti: 6.9., 13.9., 20.9., 27.9., 4.10. ja 11.10.2023, lisäksi jatkotapaaminen n. 2 kk:n kuluttua kurssin päättymisestä.

Kurssilla käydään läpi keinoja elämän eri osa-alueilla selviytymiseen. Teemoja ovat mm. elämänmuutos diagnoosin jälkeen, oma jaksaminen, lapsi ja vanhemman syöpä, parisuhde- ja seksuaalisuus sekä työelämään palaaminen.
Tapaamisissa sinulla on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.
Kurssin vastuuohjaajina toimivat neuvontahoitajat Kirsi Roos ja Satu Forsström.

Kurssille valitaan 6-8 henkilöä hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton.
Kurssi toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistujat saavat osallistumislinkin ja ohjeet Teamsiin liittymisestä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Teamsin käyttöä voi myös testata etukäteen yhdessä kurssin järjestäjän kanssa.

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 1.9.2023 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Syöpä ruuhkavuosina – selviytymisen avaimet lapsiperheessä -avokurssille (Webropol)(öppnas i ett nytt fönster)

Lisätietoja kurssista saat: Kirsi Roosilta p. 044 730 3303 tai Satu Forsströmiltä p. 050 408 8420.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)