Gå direkt till innehållet

Verkossa: Vertaisryhmä pitkäaikaista syöpää sairastavien läheisille

Etäryhmä Teams-sovelluksella
Keskiviikkoisin klo 16-17:30 seuraavasti: 13.3., 20.3., 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4.2024 sekä jatkotapaaminen noin 1-2 kuukauden kuluttua ryhmän päätymisestä.

Syöpäpotilaan läheisenä elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen.

Verkkotapaamisissa käsittelemme teemoja ryhmästä nousseiden toiveiden mukaisesti käytännönharjoitteita hyödyntäen. Yhdessä etsimme keinoja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, miten ottaa puheeksi vaikeita asioita, miten käsitellä erilaisia tunteita. Saat myös käytännön tietoa hoitopolun eri vaiheista. Osallistuminen on maksutonta.

Ohjaajina ovat neuvontahoitajat Satu Forsström ja Marja Sarvi. Ryhmään mahtuu 6-8 hlöä.

Ilmoittautuminen 7.3.2024 mennessä Satu Forsströmille p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi. Mahdollisia vapaita paikkoja voi kysyä vielä ryhmän alkamisen jälkeen.

Verkkoryhmä toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus. Voit osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmään ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata ja harjoitella etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)