Gå direkt till innehållet

Verkossa: Vertaistukiryhmä pitkäaikaista, kroonista syöpää sairastaville

Ryhmä järjestetään etätapaamisina Teams-sovelluksen avulla maanantaisin klo 13–14:30 seuraavasti: 18.1., 15.2., 15.3., 12.4., 17.5. ja 14.6.2021.

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä on maksuton.

Ryhmän vetäjinä toimivat neuvontahoitajat Kirsi Roos ja Satu Forsström. Voit osallistua kaikkiin tai vaikka vain yhteen etätapaamiseen oman tilanteesi mukaan.

Ilmoittautuminen etätapaamista edeltävään päivään mennessä Satu Forsströmille p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi.

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmiin otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)