Gå direkt till innehållet

Vertaistukiryhmä NET-syöpää sairastaville etänä

Ryhmä on suunnattu erilaisia neuroendokriinistä syöpää sairastaville henkilöille. Voit olla joko vastikään sairastunut tai jo pidempään sairauden kanssa elänyt. Kyseessä on avoin keskusteluryhmä, voit osallistua joko yhteen tai useampaan tapaamiseen oman tilanteesi mukaan. Ryhmä on maksuton.

Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kohdata samaa, harvinaista sairautta sairastavia henkilöitä ja saat mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ajatuksia ja tunteita sekä kuulla, mitä toiset ajattelevat ja mikä on auttanut heitä sairauden keskellä. Keskusteluissa nousee esiin myös vinkkejä arkeen sekä oman jaksamiseen.

Etätapaamiset toteutetaan Teams -sovelluksen avulla.

Ryhmän etätapaamiset järjestetään  keskiviikkoina 30.9. Luento: Lääkäri Maija Tarkkanen ilmoittautuminen 15.9. mennessä, 28.10., 11.11. ja 9.12.2020 klo 16:30-18.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään kaksi päivää ennen etätapaamista (paitsi luento 15.9.) ryhmän ohjaajalle neuvontahoitaja Satu Forsströmille p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi

Etätapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmiin otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

 

 

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)