Gå direkt till innehållet

Virkistysloma Meri-Karinassa

Tule viettämään lomaa Meri-Karinan hyvinvointikeskukseen! Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa, tietovisailua, rentoutusharjoituksia sekä rentouttavaa yhdessäoloa. Lisäksi kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissä. Meri-Karinan hyvinvointikeskus tarjoaa oivat virkistäytymis- ja rentoutumismahdollisuudet. Hyvinvointikeskus sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä aivan meren välittömässä läheisyydessä.

HINTA

Majoittuminen yhden hengen huoneessa maksaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö. Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailut ja majoitus.

HAKEMINEN

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

Meri-Karinan ruoka- ja majoituspalveluita koskevat ehdot varausmuutoksiin ja varauksen peruutukseen.

MERI-KARINAN HYVINVOINTIKESKUS

Turun Hirvensalossa sijaitseva Meri-Karinan hyvinvointikeskus tarjoaa täydelliset virkistäytymis- ja rentoutumismahdollisuudet. Hyvinvointikeskus sijaitsee luonnon keskellä, aivan meren äärellä. Meri-Karinassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta rauhasta keskellä idyllisten pelto- ja metsämaisemien. Meri-Karinaan on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Pihalla on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Lue lisää osoitteesta Meri-Karinan verkkosivuilta.

MUUTA

Seuraava virkistysloma järjestetään 18.–22.5.2020.

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)