Gå direkt till innehållet

Webinaari: Kokemuksia biologisiin lääkevalmisteisiin ja biosimilaareihin liittyvästä tutkimushankkeesta

Rationaalisen lääkehoidon tutkimusverkosto RATTI, EUPATI Suomi ja Kansallinen Lääkeinformaatioverkosto järjestävät säännöllisiä aamuwebinaareja. Seuraavat webinaarit järjestetään 1.2.2023 ja 10.5.2023.

Aamuwebinaarien tavoitteena on lisätä tietoa ja keskustelua potilaiden osallisuudesta tutkimushankkeissa – ja sitä kautta edistää potilaiden osallisuutta rationaalisen lääkehoidon tutkimuksissa. Tarkoituksena on myös laatia tutkijoille ja potilaille suunnattua ohjeistusta potilaan osallisuudesta tutkimushankkeissa.

Aamuwebinaarissa 1.2.2023 klo 8.30–10 kuullaan kokemuksia biosimilaareihin ja biologisten lääkevalmisteisiin liittyvästä tutkimushankkeesta, joka toteutettiin tiiviissä yhteistyössä potilasjärjestöjen kanssa.

Keskustelua alustaa tutkimuspäällikkö Kari Linden Yliopiston Apteekista tutkijan näkökulmasta. Erityisasiantuntija Emma Andersson Suomen Syöpäpotilaat ry:stä kertoo potilasjärjestön kokemuksia tutkimusyhteistyöstä, ja webinaarin puheenjohtaja, erityisasiantuntija Mirjami Tran Minh SOSTE:sta tuo keskusteluun näkemyksiä tutkijoiden ja potilasjärjestöjen yhteistyöstä yleisellä tasolla.

Ilmoittaudu mukaan aamuwebinaariin viimeistään 27.1.2023ilmoittautumiseen(öppnas i ett nytt fönster)

Lisätietoja Fimean verkkouutisesta 9.12.2022(öppnas i ett nytt fönster) tai EUPATI Suomen sivuilta(öppnas i ett nytt fönster).

Kuva: Agnieszka Wozniak(öppnas i ett nytt fönster) / iStock

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)