Gå direkt till innehållet

Yhteinen ilta seksuaalisuudesta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiseen iltaamme, jonka aiheena on seksuaalisuus! Ihminen on seksuaalinen olento syntymästä kuolemaan. Sairastuminen vaikuttaa suoraan ja monella tapaa minäkuvaan, eheyden tunteeseen ja perusturvallisuuteen – seksuaalisuuteen. Voit osallistua iltaan yksin tai kumppanisi kanssa!

”Seksitempuista vaikein on puhuminen”. Viisi vuotta Syöpäkeskuksen seksuaaliterapeuttina työskennellyt Mari Päiväniemi alustaa seksuaalisuus-teemaista iltaa ja jutellaan yhdessä aiheesta verkkovertaisten kanssa. Voit osallistua myös kuuntelijana. Varaa mukaan avointa ja rentoa mieltä!

Yhteinen iltamme mahdollistaa turvallisen ja luottamuksellisen tilan jakaa tunteita ja kokemuksia tärkeän aiheemme äärellä. Ilta toteutetaan Microsoft Teams-verkkoalustalla. Saat tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin linkin ja ohjeet liittymisestä verkkoalustalle sekä verkkovertaisryhmän säännöt, joita illassa kunnioitamme.

Ilmoittautuminen;

https://link.webropolsurveys.com/S/10D7FC3AA92A64B5

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet! Yhteinen pysähtyminen tärkeän aiheen äärelle tarjoaa mahdollisuuden kohdata myös vaietuksi koettu aihe!

Seksuaaliterapeutti Mari Päiväniemi on yhteistä iltaamme alustamassa

Ursprungliga evenemangssidan (öppnas i ett nytt fönster)